?? Семінар за результатами досліджень Ігора Бойка: "Теорія електронних процесів та взаємодія електронів з акустичними фононами у арсенідних та нітридних напівпровідникових наноструктурах

Учора наш університет зібрав висококваліфікованих науковців та зацікавлених студентів на семінарі, присвяченому високорівневим дослідженням доктора фізико-математичних наук, доцента кафедри програмної інженерії Ігора Бойка.

Тема доповіді: "Теорія електронних процесів та взаємодія електронів з акустичними фононами у арсенідних та нітридних напівпровідникових наноструктурах".

Доповідач поділився результатами своїх глибоких досліджень, де докладно розглянуті теоретичні аспекти електронних процесів та їх взаємодії з акустичними фононами у складних арсенідних та нітридних напівпровідникових структурах.

Науковий консультант: Доктор фізико-математичних наук, професор інженерії програмного забезпечення Михайло Петрик, активно підтримував та відзначав важливість досліджень Ігора Бойка.

Семінар привітав велику кількість науковців та студентів, атестуючи тим самим значущість теми та вагомість представлених даних. Присутні зрозуміли, що ці дослідження мають великий потенціал для подальшого розвитку напрямку електроніки та напівпровідникової науки.

Сприяючи активному обговоренню та висловлюючи високу оцінку якості доповіді, наукові працівники університету підкреслили важливість поглиблення вивчення таких складних систем, що визначають майбутнє високотехнологічних галузей.

?? #Наука #Дослідження #Електроніка