PERSPEKTYWY WOMEN IN TECH SUMMIT 2018

17 липня об 11:00 на базі Українсько-Польського центру КПІ ім. Ігоря Сікорського було проведено інформаційну зустріч на якій проанансовано про міжнародну конференцію, яка вперше дасть змогу залучити представниць Центральної та Східної Європи, а також Центральної Азії та метою якої є вкотре звернути увагу на необхідність популяризації внеску жінок в майбутнє ІТ-технологій. Представником від Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя була к.т.н., ст. викладач кафедри програмної інженерії факультету комп’ютерно-інформаційних систем і програмної інженерії Цуприк Г.Б.

Саміт в рамках Європейського проекту “PERSPEKTYWY WOMEN IN TECH SUMMIT 2018”відбудеться в період 27–28 листопада 2018 р. у Варшаві. Умови щодо залучення та можливості участі студенток, аспіранток і вчених-жінок з України було детально освітлено в матеріалах зустрічі представлених пані д-р Б’янкою Сівінською – керівником європейського проекту «Women in Tech Summit» та доповнено президентом Польської освітянської фундації «Perspektywy» п. В. Сівінським. Конференція буде місцем зустрічі жінок з галузі механотроніки, робототехніки, електроніки, нанотехнологій, телекомунікацій, інформаційних технологій та суміжних напрямків.

Показовим є те, що вперше саміт такого рівня організовується виключно для жінок та дасть змогу учасницям ознайомитись з сучасними тенденціями ІТ-технологій та вдосконалити і поглибити свій рівень, а спонуканням до кар’єрного росту може стати не лише безпосередня зустріч, а й особисте поспілкування з керівниками відомих світових high-tech компаній, таких як: Citi, Ericsson, Goldman, Google, Intel, P&G, Samsung, 3М, The Boston Consulting Group, Credit Suisse, Dell, Digital/McKinsey, Amazon, Aptiv, Electrolux, IGT, Microsoft, NatWest, RBS, Schneider Electric, Siemens. Партнерами саміту виступають IEEE, European Commission, Fundacja Rozwoju Systemu Edukacji, Ambasada Statów Zjedneczonych Ameryki, Fulbright Polska, Innovators Stowarzyszenie Top 500 .

На зустрічі оголошено про конкурс на гранти проекту для поїздки на конференцію до Варшави (Україні виділяється квота в 100 грантів). Умови конкурсу викладені на сайті www.womenintechsummit.pl.

Заявки на отримання гранту подаються лише в режимі on-line до 30.09.2018 за адресою:

b.siwinska@perspektywy.pl. Заявки можуть подавати повнолітні студентки, магістрантки, аспірантки та випускниці, що закінчили навчальний заклад не пізніше останніх 5 років. Термін подачі заявок: з 17.07-25.09.2018 р. Термін оприлюднення переліку стипендіаток 10.10.2018 р.

Матеріали заустрічі WOMEN IN TECH SUMMIT 2018

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *