Вітаємо переможців фіналу Всеукраїнської командної олімпіади з програмування

Вітаємо переможців фіналу Всеукраїнської командної олімпіади з програмування ACM 2018! Олімпіада відбулася в місті Одесі з 10 по 12 жовтня 2018 року.

Команда студентів кафедри програмної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя TNTU_YeahBoi у складі Бармака Ігора, Заяця Володимира, Заярного Миколи, студенти спеціальності 121 — інженерія програмного забезпечення, отримали диплом I ступеню.

Всеукраїнська студентська олімпіада з програмування щорічні інженерні змагання між кращими студентськими ІТ-командами навчальних закладів України ІІІ-ІV рівня акредитації. Це творче застосування отриманих знань і практичних навичок командної роботи.

Команда TNTU_TNT у складі Борівця Богдана, Зашко Богдана, Приведи Оксани отримала диплом II ступеню.

Тренер команд – Петрик Оксана Юліанівна, старший викладач кафедри КСМ. Завдяки високому рівню підготовки, що здійснюється навчально педагогічним персоналом кафедри програмної інженерії, зокрема тренером команд Петрик О. Ю., розвинуто нові підходи роботи з обдарованою молоддю, вперше в університеті досягнуто таких результатів.

Що дає олімпіада студенту?

На це питання отримали відповідь у студента групи СП-41 Богдана Борівця: “Олімпіадне програмування, яким ми займаємося ще з першого курсу університету дає змогу перевірити свої знання та навички, як в складних алгоритмах, програмуванні, так і в логічному мисленні. Це також гарна нагода не тільки позмагатись з найкращими ІТ-спеціалістами зі всієї України, але також відвідати інші міста, пожити в іншому студентському середовищі. Протягом трьох років ми відвідали Вінницю, Ужгород, Київ та Одесу, де проводилися різного роду конкурси, школи та олімпіади. Команди кафедри програмної інженерії ТНТУ — неодноразові призери олімпіад різних етапів та рівнів складності. Це нелегке змагання об’єднує нас, дає натхнення та нові ідеї для розвитку, прийняття швидких рішень, це командний дух перемоги, що особливо цінується в ІТ-індустрії.”

Бажаємо нових успіхів в інженерії програмного забезпечення та творчих злетів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *