Безкоштовні  курси  та навчальні тренінги з основ  програмування та програмної інженерії

Кафедра програмної інженерії Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя проводить безкоштовні  курси  та навчальні тренінги з основ  програмування та програмної інженерії,  метою яких є  глибше  ознайомлення  з новими технологіями і підходами розробки програмного забезпечення, підвищення  рівня ІТ-освіти учнів, набуття  практичних навиків  та умінь щодо побудови алгоритмів та програмної реалізації вирішення оригінальних задач.

Кафедрою уже впродовж  більше 10 років проводиться дієва робота з обдарованою молоддю. Команди студентів  спеціальності 121 – Інженерія програмного забезпечення кафедри програмної інженерії є переможцями та призерами міжнародних та всеукраїнських олімпіад з програмування.

Провідними викладачами і науковцями кафедри, які мають досвід співпраці з  провідними ІТ- компаніями та стажувались у провідних міжнародних університетах, а також  кращими магістрами і аспірантами кафедри, що мають великий досвід буде проведена низка курсів за напрямами і інтересами.

Безкоштовні  курси  та навчальні тренінги з основ  програмування та програмної інженерії: 2 коментаря

    1. Навчання розробці сучасних програмнох проектів. Інженерний підхід.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *